little b'ees



elsa elsa elsa!

min lillebror började helt plöstligt göra little britain-imitationer och jag kunde inte sluta skratta ... i'm the only gay in the village... tyvärr måste jag erkänna att jag är nog den enda människan som inte sett serien, kanske ett avsnitt men inget jag minns. ikväll/inatt blir det då lite little britain avsnitt samt it's always sunny in philadelphia, en annan vrickad och sjukt serie. skoj!

vice and bubbles


burnout



många går runt i snygga tees med snygga illustrationer... men varför inte linnen med hetta mönster? allt från burnout till blommor (som känns väldigt uttjatat just nu) eller leopard. på min vill ha-lista finns ett burnoutlinne från forever21.com. snyggt och billigt. får se om jag kan köpa den och annat från sidan, jag har inte alls varit snäll mot min plånbok de senaste dagarna. jag är ingen spara jag, utan slösa är mitt andra namn.. vad är ni?


purple is a fruit



ska jag köpa lila tights? kanske men jag vill egentligen ha svarta mönstrade, helst de från topshop.

dagen började med ett tidigt besök till läkaren, skulle få en spruta mot livmodercancer (dyra sprutor är det men värt det om man är som jag med ovanligt mkt cancer i släkten)... hatar sprutor och denna var inte alls trevlig. jag skrattade igenom det hela :). efter lite strossande i stan med mamma begav jag mig alldeles ensam till en ännu större stad. mer exakt sveriges tredje största stad tror jag? vilket som ensam gick jag runt i affärer och provade och köpte och provade lite till och köpte lite till .. och vips var 2 lax borta från kontot. alla som känner mig vet utan tvekan att jag inte kan kontrollera mig när jag får pengar i handen. jag har problem ja, men vem är fel fri?
glömde nämna att jag varit förskyld sedan vaknat! är just nu täppt i näsan, igenproppad med alvedoner och mår icke så bra. kanske lite alvedoner till och så blir jag hög? haha, hög på alvedoner. det är knappats möjligt oavsett hur många man tar. håller på att slumra till. sov gott gott folk

hope&converse



ni har väl gissat att jag vill ha nya skor vid det här lagret? det finns så många jag vill ha men framförallt tråna jag efter minimarket skorna, eller ja, egentligen ett par kopior av dem som finns hos wedins. efter dem kommer en rad andra jag också vill ha och tur nog så får jag min lön på fre! jag shoppa och shoppa som en galning denna helg!



jag har i princip planerat vart pengarna ska innan jag ens fått dem :). jag ska bl a spana efter acnetröjan ovan. kjolen är inte heller så dum. i just love acne. don't you?

why so glamourose?



carolina som alltid ser hur snygg ut som helst är ännu snygagre när hon testar något nytt. kan inte heller låta bli att spana in hennes bh, en lila en.. ska nog inhandla en jag också.

heroes

ska titta på heroes nu, säsong 3 avsnitt 1 och 2.. som jag längtat!!! äntligen!!!!!!!!!
...


ysl



ett tag var alla förtjusta den grå tröjan med ysl märket. glömd det! klottra istället ysl på väggen .. mer skoj. jag hade gärna målat på min väg men svåraste är ju att på komma något bra att måla, rizz vet redan vad hon vill ha. just nu står mina kreativitetskugghjul stilla som de bara kan..ngr idéer?

nodoubt

jag är så så trött men tänkte det får bli ett inlägg innan sängdags. har inte varit aktiv under helgen. en will sanders bild och en no doubt låt.


come as you are





roberta ridolfi for annette olovieri a/w 08-09. läckert.
...

pretty in black



hetta leigh lezark är så snygg trots sitt aning kyliga yttre. hon är min stilikon för tillfället. hon bär nästan alltid svart fast i olika kombinationer och material. hon är cool. she's so fierce som en viss christian alltid sa.

take me back to the stars

livet är så orättvist ibland. jag önskar verkligen att jag varit på coldplay konsert jag med. vad hade jag inte gjort för att få se den...


minimarket



alla har skrivit om dem och trånat efter dem .. medan jag varit lite osäker. men minimarkets stövlar(stövletter?) har präntat in sig i mitt huvud. har tänkt på dem hela veckan. tyvärr så är dem alldeles för dyra för mig, 2 lax? nej nej, jag kan icke. måste motstå! jag hittar säkert ett par billigare som kan mäta upp sig till dessa vackra svarta ting.

och lalle, jag vet redan att du inte hade gillat dem. haha.

97%

jag har slitit i tre timmar, allt för att piffa till bloggen. jag är nöjd men inte helt och hållet.. 97% nöjd. har fortfarande lite smått som ska ändras. hoppas ni gillar den.
keane - somewhere only we know. ellen, jag tänker på dig ;)

...


d&d.



dazed & confused oktober är nummer är hemsökande vackert. det ger mig kalla kårar.
ni måste också lyssna på låten med samma namn av ett av mina favorit band; led zeppelin.

11:54.



rodartes vårkollektion är vacker och farlig. lite futuristisk eller postapokalyptisk allra minst men färgpaletten var det bästa; blått, lila, orange och vit som accentfärger. även mycket mix av material fångar intresset. allt från virkat till läder. jag är fullkomligt förälskad i deras dramatiska klänningar med den flicksöta silluetten. och lägg märke till strumpbyxerna som är nyckelplagget i höst, enligt mig. om inte då ett par snygga höststövletter.



illustration ovan är skapad av christina drejenstam och ni hittar henne och andra duktiga illustratörer på peppercookies. det är verkligen värt att titta runt och fascineras av allas talang.

måste gå nu. jag ska möta mamma i stan om någon timme. jag avslutar med en låt.
klaxons - golden skans

brideofwhite.


i brittiska vogues oktober nummer finner man ett underbar uppslag med karen elson, jack whites fruga. helt fantastiska nyskapande bilder. fotografen har hängt tyg framför kameran men fokuserat den på modellen, vilket ger akvarell effekten. måste ta reda på vem fotografen är..



2die4.



karla ser dösnygg i byxdress och hat. när ser hon inte ut som snyggingen hon?
tycker hennes klädstil har blivit bättre iaf, i vintras och lite in mot våren experimenterade hon mycket med mönster och färg. lite för mycket blev det för min smak. men nu träffar hon mitt i prick varje gång.

d.d.g.




diesels kollektion dark gold med mörka kulörer och olika material. riktigt rikigt snyggt! killarnas alternativ är lika inspirerande.

även deras d.g. vårkollektion ska jag lägga upp.

blackfoot.



alice mccalls vårkollektion påminde mig att jag behöver ett par snygga svarta stövletter. och ett par svarta utgångsklackar. vart ska man börja leta? jag behöver också ett par nya svarta converse.. listan tar aldrig slut. men jag får inte glömma att att prisa alice mccalls skit skit snygga kläder, dem ser så sköna ut. lite sophomore känsla över vis plagg, inte sant? både mcalls och sophomore är mina inspirationer för tillfället tillsammans med en annan ung dam som jag kanske nämner om i nästa inlägget.


yes, igår var jag bakfull. illamåendet kom och gick. men jag har ingen annan att skylla på än mig själv. åt inte rätt för att börja med, det blev choklad till frukost och bara köttbitar till middag. jag drack allt möjligt från cider och öl till vin och vodka blandat med min mensvärks medicin... allt blev en dålig dålig kombo. mer tänker jag inte säga, ni bör veta vad som hände två timmar senare. vilken lyckost jag är för att jag hade min underbara vänner vid min sida hela tiden. framförallt en. du vet vem du är och du vet att jag älskar dig... borde nog avsluta inlägget innan det blir allt för smörigt.


erinforrvca.



erin wasson kollektion för rvca är perfektion i mina ögon. man kan se att det är erin som designat kläderna. jag hade nog sagt att kollektion är en mer laidback version av alexander wangs egna kollektioner som alla vet är inspirerade av själva erin. det är östkust möter västkust, ledigt och snyggt med grunge-känsla i allt. och om det är något jag älskar så är det grunge! både musik och stil. 



på tal om grunge kunde jag bara inte låta bli att visa en ikon som alltid inspirerat mig. en nirvana låt får det också bli. nirvana - the man who sold the world. en fantastik cover på david bowies låt. jag har en sedan länge länge haft en debatt med min storebror om vilken version är bäst, originalet eller covern. as the grungelover that i am så måste jag säga nirvana. missta mig inte david bowie är grym han med men nirvanas version berör mig på ett sätt bowie aldrig kunnat. hela deras unplugged album är ju ett mästerverk. som elva åring upptäckte jag nirvana när jag såg en nirvana-affish på min kusins vägg och jag har aldrig titta bakåt ;)

muse.

då menar jag inte bandet muse utan tidningen med elsa sylvan som pryder den. angående bandet, för er som inte vet så har jag sett dem live! förra året i köpenhamn.  och vilken konsert! min första konsert och den var helt fantastisk! känslan att vara mitt i konsert är den bästa och olikt någon annan! bara tanken av den ger mig gåshud.


så vad händer idag? jo, en massa städning! det blir förfest hemma hos mig och sedan utgång. lägenheten är väl helt ok.. men ska man ha gäster måste vara mer än bara ok. (inte för att det kommer se bättre ut när vi väl lämnar). även hunden kommer vara ren. ska tvinga min lillebror att tvätta honom. allt och alla kommer vara snyggt/snygga och rent/rena.

nattens outfit kommer bestå av en svart kjol med synliga dragkedjor, ett blått stort och löst-sittande linne från topshop, en svart korsett och svarta strumpbyxor. vilka skor jag ska ha har jag inte bestämt mig för än. antigen ankelboots eller öppentå klackar. vi får se. längtar tills kvällen. har haft en torrperiod från festandet den senaste månaden..

100:e inlägget!

redan.. vad tiden gått snabbt. grattis till mig då, haha, flitigt har jag varit.

hade tänkt lägga ut en bild men efter en timmes internet-rotande utan framgång bli det endast lite text. ingen bild kändes rätt, kanske har jag för höga krav, vet ej men ska jag verkligen behöva lägga ut en bild varje gång?

fick en bra idé. ska dela med mig med en favorit låt.. en som får mig alltid att tänka tillbaka på gymnasietiden. konstigt när texten menar att inte tänka tillbaka.. så här har ni den the libertines - don't look back into the sun.

sjukt sjukt! kollade precis itunes och det står att jag lyssnat på låten 100 gånger! sjukt!

RSS 2.0