come out and play


vicemag.

Är hemsk sugen på att titta på virgin suicides igen.. checkade den grymma trailern på youtube och känner att det är dags.. men kanske imorgon. Ikväll kanske det blir amelie de montmarte? Förslag snälla.

dagens låt: Fatboy Slim - Right Here Right Now en gammal goding den också.. haha, ja, det var länge sen jag hörde den... 10 år sedan kanske.. en evighet dock.
...

fury/vice/girls/Kom hem för typ en timme sedan efter två timmars körlektion med fadern (det blir alltid minst två timmar när jag kör med han).. strax tar jag min ända in till köket för att göra en enkel sockerkaka till mina söta vänner.
...

faceyourpockets.com

yes, faceyourpockets.com är min favorit adress på nätet just nu. Konceptet är det bästa självklart; man ska lägga saker från sina fickor eller andra ägor som du har på scanner. Men ditt ansikte ska också läggas på (åtminstone en del av den). Jag har valt ut mina favoriter. Vissa är cooalre än andra, andra kreativare än vissa.


Klicka för att förstora dem.

dagens låt: The Beatles - Across The Universe

dåligt.

Ni kanske har märkt det själva att jag har varit riktigt kass på uppdatering på bloggen. Dåligt av mig. Ska  rycka mig själv i kragen och se till att inläggen flödar ut som jag vet inte vad!
...


new order

Detta kommer att vara mitt nya hem i fem-sex månader. Jag ska bo i Paris! The city of lights!bilder från terragalleria.com

dagens låt: new order - ceremony
För er som inte vet så är new order bandet som skapades ur Joy Divisions aska.

cry baby

för er janis fans där ute.. haha.. janis joplin - cry baby
...

filippa k


Jag älskar älskar älskar!! filippas k höst/winter kollektion 08. önskar jag hade råd att köpa allt och fylla min garderob tills den spricker! Haha, jag har faktisk väldigt ont om plats i garderoben. Vill inte ens tänka på hur plånboken kommer må om jag endast köpte ett par plagg.. de svarta och lila strumpbyxorna ska jag köpa dock. Och kanske även den grå kappan.
filippa k är min inspiration i höst tillsammans med acne.


tia julia


min moster julia hade de snyggaste bootsen under 60-talet.. så avis. men tänk er att det fanns modiga människor som vågade trottsa.. Enligt ryktet så hade mormor förbjudit stövlarna men min moster som är den envisaste människan (hon är känd som rebellen i släkten) var bara tvungen att använda dem ändå.
Nu när vi ändå pratar om henne så kan jag berätta lite mer om hennes eskapader.. Hon rymde hemifrån när hon var 16 år gammal för att gifta sig med mannen hon var helt förälskad i, mormor och morfar tyckte hon var för ung för att gifta sig vid 16 år.. vilket hon var. Några år senare reste hon genom hela Sydamerika och bodde med indianer vid vissa tillfällen. Det finns så mycket mer att berätta .. fast det får räcka.

Meine blogg & it's purpose

Jag vill påminna alla som följer bloggen eller de som endast tittar in då och då eller bara en gång. DETTA ÄR FÖRST OCH FRÄMST EN YTLIG BLOGG. Jag visar det jag tycker är fint och vacker, det är inget dolt budskap eller djupare mening i de flesta bilder jag väljer att lägga ut. Bloggen är inte menad att uttrycka några större åsikter om samhället och politiskaståndpunkter. Då och då spiller jag ur mig personliga tankar.. Självklart välkomnar jag disskution men helst när jag antytt att jag vill höra om läsarna kommentarer. Fortsätt skriva era kommentarer gärna för min del, det enda jag ber om är finkänslighet.. om ni vill kritisera, kritisera subtilt eller åtminstone taktfullt. Att reta upp någon med fel ord val kan man inte hjälpa med. så tänk till innan ni skriver. Kritik är inget jag tar lätt på. Det gör väl ingen. Människor, var snälla mot varandra och älska varandra. The world need a little more lovin'.

Otis Redding - I've been loving you

Wiki. Jag gillar dig! Glöm inte det ;) och förlåt för att jag stavade dit namn fel.. kom precis på det.


human or are we dancers?

Jag fann en helt fantastisk fotograf vid namn Gred Kadis. Jag suttit en stund och kollat igenom hela hans portfolio, väldigt imponerande. Han fotar regelbundet för tidningar som Numéro och I-D och alla världens Vogue.Greg Kadis har även fått åt franska Playboy. Om ni inte sett bilder från franska Playboy så borde ni veta att bilderna ser mer ut som bildern Vogue än den smaklösa amerikanska Playboy. Bilderna är mer uttrycksfulla, sensuella och vackra.Dagens låt: The Killers - Human
...

tick tack
I väntan på mina vänner, som ska vara här om en halvtimme.. (chansar på att söta lila Rosa är sen som vanligt:D) .. tänkte jag lägga ut bilder av Serge Leblom.

Tror nog jag ska börja baka innan dem anländer. Det blir vaniljmuffins med chokladglasyr!! SÅ gott gott gott!!
...

i-d's

var inne och kikade på i-ds omslag genom tiderna, från 1980 till 2008..själv ahde jag ingen aning att tidningen var så gammal.  det finns många många guldkorn mellan alla ansikten.


topshop's winter

Här får ni topshop lookbook denna vinter eller åtminstone en del av den. Ska fixa te, marabouchoklad och en filt inför grey's anatomy (har faktiskt sett de kommande avsnitten men den är bra) och efter det blir det the tudors som jag verkligen fastnar för. Måste skynda mig!
change

Första steget till förändring är tagen. När majoriteten av Usa befolkning röstade på Obama var och är början av vad vi alla hoppas på är en tid av storheter och uppfyllda drömmar. Vi hoppas. Jag hoppas. Och det som ger mig hopp är Barack Obamas segertal. 18 minuter långt och väldigt rörande för mig, antagligen av lycka. Lycka om att detta är början av ett Usa med utopiska nyanser som kommer att möta det amerikanska folket och i följd världen. Att hela världen en dag kommer att säga att det var här och nu då världen fick förändringen den svalt efter. Detta tror jag på.

Jag hoppas att ni är alla lika glada och optimistiska över framtiden som jag.
...

three things i like1. Lösa coola och multifunktionella linnen. Alltid snyggt och hett. Väldigt mycket ME hade jag själv sagt.2. Vasst klädda människor mitt i ljusa dagen. Älskar att titta och beundra människor som tar det ett steg längre än resten.3. Förglada åtsittande kjolar, helst neonfärgade. Ska sy upp en till mig själv i samma blå som ovan eller lilla? Det får bli efter jag är klar med en tröja jag gör om till linne med en intressant rygg.Vad gillar ni just nu?
...

RSS 2.0