bats&tights.

japp, ännu en gång är det lou doillon som pryder mitt inlägg. kan inte få nog av henne. fångad på bild av thecobrasnake ser hon lika glad som alltid. fladdermusen på håret tyder på halloweenfest. vem älskar inte att klä ut sig, va?



var jag den enda som var övertygad att sommaren var slut och att hösten var redan på ingång? konstigt nog har skåne fått lite extra soltrålar från solen själv, som då bidrag till ökade plusgrader. skönt minst sagt men jag har nästan (inte fullt ut) sett fram emot hösten. stilmässigt så är man lite mer kreativ och det känns som om man kan variera mer outfitsen från dag till dag. och endast för den anledningen har jag välkomnat hösten. annars är jag väldigt nöjd med värmen.

elin kling tipsade om mönstrade tights och självklart är jag supersugen på att skaffa ett par egna. har sett dem lite här och där och har tänkt ett tag nu på de kanske borde finnas i garderoben. för lite mer variation, som jag nämnde. just dessa från topshop är ju riktigt heta må jag säga. nu måste jag ha dem! vad tycker ni?



dagens låt: micheal cera & ellen page - anyone else but you
måste tilläga att juno är den gulligaste filmen.

parisienne.


 

man kan inget än bara älska denna tjej. chanel och ann demeulermeesters kärleksbarn, eller endast ett mode-underbarn. klädd i typiska mans-associerade plagg; gubbtröjan, skjortan och hatten, ser hon trots det väldigt feminin och sensuell. men det bästa av allt är handskarna hon bär. utan dem hade outfitten fallit isär. nej, jag tar tillbaka det. tar man bort vilken accesoar som helst tappar den sin charm. ett mästerverk. mina tankar går direkt till caillebotte, en impressionistisk konstnär känd för hans realistiska tolkning av paris gator.  tjejen ovan ser ut som en av hans figurer som gått vilse.. och förlorat sina byxor och kavaj på vägen.

dagens låt: the strokes - trying your luck (de låter himlans bra live, och julian casablancas är söt som vanligt)

bloom.



det blommar in till hösten. det menar matthew williamsson. hans höstkollektion var täckt av blomster och en stänk neonfärger, imponerande var den dock icke. jag gillade endast outfitsen ovan. ibland lyckas man inte..

bisou.


bild: en jane birkin illustration manuel buerger

jag orkar egentligen inte sitta och skriva just nu men ibland kan bara inte låta bli. kom hem för en halvtimme sedan eller liknande efter vad som känns som en hel dag hos en vän som fyllde år. (grattis till dig iefterskott). det var riktigt trevlig att vara i poolhuset medan regnet forsade utanför. självklart vart man tvungen att springa imellan om man behövde gå på toa etc. och maten var ju hur god som helst. man åt hela tiden, allt från kött till pudding och glass. till slut var man tvugnen och säga ifrån... haha. magen kan itne alltid trycka i sig allt som serveras.

sängdags för mig. god natt.

oh.



det är väl ingen som missat att zooey deschanel är den hetaste it-tjejen och att hon varit det ett tag nu. hon klär sig helt underbart och ser alltid lika fantastisk ut när hon stiger ut ur sitt hem. plus att tjejen kan verkligen sjunga, lyssna bara. hon är en bakelse täckt med rosa grädde hon.

10 orsaker.

är inte "10 orsaker att hata dig" den härligaste filmen någonsin? älskar den.

rosé.



bild: another mag ss 07

bjuder på en bild och en låt.

suede.

coola & sköna skor från common projects. de må vara killskor men om jag varit en pojk hade jag utan tvekan räknat in dem till skosamlingen. de är bra exempel på när olika material smälter samman harmoniskt. önskar nästan att jag hade en pojkvän jag kunde köpa dem till.. han hade älskat mig, förhoppningsvis. :S :O :D


permanent vacation


...check.check.check.check.check.check.check.check.check.check.check...

monki+idasjo:stedt.



ett intressant samarbete och jag vill se mer. spännande. bilderna ser lovande ut :D

39'

don't you hear my call? en queen-favorit. en riktigt nostalgi-tripp.

zip.



skor från hope med det eftertraktade blixtlåset vid sidan.



blixtlås.blixtlås.blixtlås. jag vill ha blixtlås på allt jag äger. från linnen och jackor till skor.och helst stora tjocka silvriga/metalliska. mer än en är bara plus. jag ska definitivt fylla garderoben med blixtlås överallt.

i.am.bored.

vad är detta? ingen vill va med mig idag. jag känner mig otroligt rastlös! så rastlös att jag bestämde mig för att göra 150 sittups (150 är mkt för mig). ja, träning har blivit ett sätt att hålla mig sysselsatt. snart ska jag rasta hunden och jag ska tvinga med mig lillebrodern. ska dela med mig en bild på honom någon gång. ibland kan han vara riktigt söt.
önskar att jag var på fest just nu istället för instängd med endast planer för tv-tittande. hur ser eran kväll ut? bättre? roligare? tråkigare?


bild: lastnightsparty

kids.

tänkte dela med mig av en text jag läste inne hos fashionlogie

"I was kind of ashamed of my bourgeois family as a teenager, I guess - I had dreadlocks, shopped in thrift stores and pretended I had no money. At that time, I would have spat on a girl who was buying Yves Saint Laurent. I always laugh today thinking if I ran into my younger self, she would slap me. Wearing designer clothes was like selling my soul to the devil."   - Lou Doillon, on her style evolution

den yngre versionen av mig hade mer eller mindre gett mig en kram och tusen pussar för den jag är, skulle jag tro. jag var ju inte heller en rebel vid yngre dar. vem vet vad den yngre du hade sagt till den du är idag? man kan ju bara undra ... en fråga jag är säker på att få är - Varför var du tvugnen att växa upp?


lastnight.

oh, denna natt som var. vad roligt jag hade!! och vilken tur att jag bestämde mig att dra till baren. vännerna förfesta medan jag förberede mig för att sova. halv tolv får jag för mig att hänga med allesammans ändå. ingen ånger i mitt samvete. en härlig härlig natt med bara de bästa människorna omkring en. och endast för att på peka, allt utan en enda droppe alkohol. törsten släcktes med hundraprocentigt vatten. två små flickor fick i sig lite för mycket, en mer den andra.. stackarn, men hon var tursam med vänner som aldrig lämnade hennes sida.


 


lägg märke till denna snygga snygga kjolen! en ljus kjol som hade brytit väldigt fint mot den gråa hösten.  men tvivlar på att priset kommer vara så varmt mottaget. vill verkligen ha den, vill iaf inte bränna hål i plånboken. jag måste behärska mig på något sätt...

fille.


bild: freakchique.blogspot.com

en söt liten flicka som kanske är den lyckligaste i världen utan att veta det.

boy.


bild: the sartorialist

lite killmode. retrostilen kan man aldrig gå fel med. killen är väldigt james dean med lite bob dylan strött på. vad heter det nu? teddy boy style? ja, något liknande. riktigt hett vilket som.

det suktas


bild: sammansatt av mig.

ja, det suktas efter en marc jacobs blue tote bag och en alexander wang klänning.en perfekt kombo om ni frågar moi.

fresh.

för alla er som älskar bra musik. den första låten på ett tag, av allt nytt som flödar ut, jag älskar. i like it. och sångaren låter precis som min favorit kille alex turner. inte sant?

nöjd.

duktig har jag varit idag. var ute och sprang 1,5 km och sedan promenerad ytterligare 3 km. för andras standard är det inte mycket men för en människa som knappt rört på sig sedan hon var 17 år gammal (är 19 nu) så är det hell of a lot. fast motionen räknas nog inte längre eftersom jag ätit X antal maraboubitar. kan helt enkelt inte säga nej till det goda giftet. jag jobbar än på ändra matvanorna, åtminstone rör jag också på mig. kommer vara tvungen att hålla kroppen i rörelse nu när jag slutat jobba. det klar jag säkert av, sakta men säkert innan jag faller för frestelserna igen :D. ska lägga mig i sängen strax. ögonlocken känns tunga. inatt vill jag drömma om frankrike och framförallt normandie ...


bild: lundlund

wang's rack and erin's wall



bild: wwd. ville skoja till det lite med rubriken :D



bild: inte säker men det är coola erin wassons vägg

Utkast: håller min ...

håller min första auktion på tradera. kika gärna in...

sophomore



sophomores lookbook är härochmed inofficiellt adopterad till min egen. do not steal!


noir.

 
vackra ali michael i vad jag hade velat haft på mig en regnig och en aning kylig dag. perfekt.

knotan


... min nya inspirationskälla.

ps. kanske stövlar imorrn?

sockersött.


som sagt kan jag inte låta bli att öppna garderobsdörren och titta in. nu vet ni varför.

iskall.

bild: vogue france mars 1994 och ännu ett av paolo roversis verk och med kate moss dessutom.

sliten eller död? just nu verkar dem som detsamma. det blev övertid idag för mig. inte trevligt. självklart gick inget som planerat men gör det det egentligen. föräldrarna kom och hämtade en och var väldigt ivriga om att höra mer om mina närmaste-framtids planer. om jag uppfattat det rätt så är de en aning oroliga eftersom jag bollar nya idéer fram om och tillbaka. för en stund sen ville mamma prata lite om det och ja, det var i princip bara hon som pratade. vet inte vad jag ska säga om det. kände lite allt möjligt från surhet, förvåning, irritation och ledsamhet. börjar undra om de någonsin verkligen tyckt att någon av mina idéer var bra.. föräldrar. man vet ju att det vill ens bästa men man är inte alltid så medveten om det.

angående framtidsplanerna. ellen har äntligen bestämt sig att hon vill till köpenhamn med mig. tur nog. jag har redan funnit en lägenhet som hade varit perfekt. en ny modern trea på 77kvm i södra köpenhamn med ljus och glas överallt. får se om jag får kalla den för hem någon gång snart ..

RSS 2.0