soph me o'more
en mer pastelig och mer california style á la 60-tal ser sophomores nya vår kollektion 09 ut. älskar den, precis som alla andra tidigare. jag är en trogen följare av sophomores.
självklart har sophomores tjejer kända ansikten; cory kennedy*, harley viera newton, alexandra richards* och lizzy trulli . äkta californiatjejer som alltid poppar upp på mark "the cobrasnake" hunter's bilder.

the foals - olympic airways
önskar jag varit på deras köpenhamn konsert i februari (pengarna räckte inte till dock :(
...

dress.code.noir.

vardaglig i margiela.. helt fantastiskt!det är inte irina lazareanu. jag hade fel :( tack till miriam som rättade mig :)
...

classical

lite whyred.


måste även meddela att ja, någon i december eller januari månad försvinner jag in till fransk mark. vart jag ska är än osäkert.. som jag längtar!!

när det kommer till musik är jag en allätare. jag lyssnar på det mesta men min första kärlek är rock.. framförallt 60-tals rock. men för er som inte känner mig så är klassisk musik en annan kärlek av min.
känner er nyfikna så ger jag er mina favoriter, åtminstone de jag minns. (det var ett tag sen jag satte mig och lyssna själv)
Barber - Adagio for Strings op.11 (jag kan aldrig hålla tillbaka tårarna när jag hör denna)
Vivaldi - No. 4 in F Major. Winter
Barber - Cello Suite No. 1 in G Major (introt är helt fantastiskt, ett intro som är ca 2 min lång)

följd med mig nästa vecka, då bjuder jag på 60-tals rock ;)
...

try a little tenderness
heidi slimane

otis redding är ju the man of all men.. och den som inte gillar honom.. well, eat my shorts!
det inte många som uppskattar soul och pop musiken från de "goda tiderna", tråkigt för dem, men jag växte upp med sådan musik omkring.. pappa har alltid insisterat att den bästa musiken kom från den eran, 50-60-talet. ibland håller jag med honom, ibland inte. pappa är också en beatles älskar, tack vare han kan jag nästa vart enda beatleslåt utantill.. ingen dålig merit ;)
innan jag spårar ut totalt så lyssna på try a little tenderness av otis redding.
...

preview

the city preview check it.
den var verka så mycket bättre än the hills, plus att jag är väldigt trött på lauren.
...

99 cents dreams

jag hade körlektion idag.. och det gick inte som väntat. jag har hemsk dålig med koppling men det var min första körlektion så jag förväntade mig inte heller något mirakel. fick trevligaste läraren någonsin med en sjukt bra berättarröst. jag gillar henne. det gick inget vidare med körningen så nästa gång blir det i princip upprepning av dagens.jag har nog inte delat med mig detta tidigare; jag vill åka till paris som au pair. det har varit planerat nu i några månader fast jag tycks aldrig bli klar med det ansökningen. om man utesluter alla de enkla formulärer man fyller osv, har jag bara brev som familjerna läser kvar. och jag är ju värst på att avsluta saker jag startat. men idag av alla dagar satt jag flitigt och skrev en hel sida. one to go.

dagens låt:
melpo mene - i adore you
den är sååååååååååå gullig! önskar jag vore kär... klicka!
...

jens laugesen..

.. and his aiborne models. haha, ja det kom till tankar när jag såg de stora, puffiga axlarna. snygg självklart men hela vårkolletionen var ovanligt svart .. och vit .. och mycket guldlamé.. är faktisk icke så förtjust i kollektion bortsett från några enstaka outfits som den nedan.jl

never ending story

jag känner att jag behöver skriva mer i bloggen. vara lite mer personlig.. berätta lite mer om vardagslivet. men det känns konstigt att öppna upp sig för främlingar. man är ju ganska sårbar då. eller?
ok. så vad ska jag skriva om då? just nu är väl hjärnan inte så aktiv, borde kanske vänta tills jag har något bra och på så sätt undvika babblande smörja.
fortsättningen följer
...

animals


dazed and confused oktober 08


cw08carin winter vinter 08.. me like.

igår så testade jag på lite schack på laptopen.. gissa hur mkt jag suger. riktigt illa är det. morfar och båda mina bröder är genier när det kommer till schack.. ärftligt tycks det vara men endast för det ena könet :( tråkigt för mig. jag har iaf ärvt annat som inte mina bröder fått så det så!

och lite musik också.
jeff buckley - mojo pin
...

peep

jag borde egentligen ligga i sängen men jag bestämde mig att.....titta in hos signe och fann detta. snygga människor fotade av ezra petronio.

what kate did next

lite mer av kate...


selfportraitkate moss självporträtt i rött läppstift.. och även pete dohertys blodfläckar och skrift. bilden är ju helt fantastiskt från ett konstperspektiv men blodet freaks me out. vi ju iaf att det inte är första gången pete använder sitt blod på konst.. den såldes nygligen i auktion för 33 600 pund. inte dumt.

känns konstigt att sitta och skriva om på bloggen just nu, har så mkt som har hänt under de senaste 24h eller mer exakt, mycket jag fått reda på. jag är chockad och så mycket mer.. jag vet inte vad jag ska säga eller tycka...

+lykke
sötaste lykke li är bodkins val för deras lookbook våren 09. förutom att lykke li är helt underbar och vacker så älskar jag faktumet att bodkin valde henne, hon är som vilken annan tjej på gatan. hon är inte två meter lång och smal som en pinne. hon är normal, ser normal ut.
bodkins kläder från vad jag sett från lookbooken är exakt vad jag önskar mig just nu.. den svarta klänningen :O
p.s. bodkins kläder är miljövänliga +++

see¤trough

en aa?-body som råkar vara het. vilket som, lyckas american apparel alltid få fram enkla samt fantastiska och alltid praktiska plagg. om jag nu bara hade råd att köpa en massa från deras sida och fylla garderoben .. en avlägsen dröm än så länge.
uppdatering 06 Oktober, 23:25: bodyn är från acne.. som jag också verkligen älskar :)tröttnar just nu på bloggen.. har inte mkt att skriva om.. måste hitta motivering och inspiration snabbt!
vad håller er igång?

RSS 2.0