hide and or seekbild: funnen hos stylebubble

gårdagen var rolig. lugn men skoj. jag drack nära till ingenting som alla andra egentligen. mamma säger alltid - man kan ha roligt utan att dricka! och mamma har rätt. ibland känner man ändå lust för att ösa på. ibland kan det bli för mycket men det gör inget så länge man har kontroll. haha. kontroll när man är full .. medvetenhet kanske är rätta ordet.
träffade lite nytt folk. någon från israel med två plåster på pannan, någon utan den komiska kapaciten osv. en toppen kväll helt enkelt som slutade med kortspel i baren. förhoppningvis blir det fler kommande under sommaren. självklart.

dagens har bestått av slappande. och mer kommer. just nu inväntar jag spaniens seger.


purple hazeBild: Sasha Pivovarova för i-d Mag

en cool bild helt enkelt.pink dayBild: Paul & Joe reklam fotad av Camilla Åkrans/Lundlund

pink day equals bad day. vet inte riktigt. orkar inte vara så värst kreativ med rubriken. orkar inte skriva något över huvud taget för den delen .. det får blir något kort om dagens.
jag och päronen var i Lund tidigt idag. köpte en antik möbel från 50-talet. sedan begav vi oss till malmö där mamma var bara tvugnen att titta på vart enda plagg i varje affärer. men jag fann åtminstone lite små saker. ett linne och plånbok från monki och sedan en mörkbrun axelremsväska från någon affären. nu är jag hemma och ska snart iväg till två snyggingar som har fyllt år och firar just idag. undrar hur pigg jag kommer var på festen ..


SleepwalkingBild: Achtung-Mode Magazine

Hur sleten man än är går man aldrig och lägger sig i sängen. Kroppen skriker efter att få vila ut men jag vägrar ge in. Varför vet jag inte. Inga betydelsefulla anledningar. Mamma hade väl sagt att jag är dum i huvudet för att jag inte ligger och myser utan istället här vid datorn. Nu när jag tänker efter är jag väl det ändå. Skit samma, jag kommer få min skönhetssömn till slut. Och den behövs. Alla timmar på jobbet tröttar verkligen ut en.
Väntar nu på mina bröder som kommer med min middag. Idag blir det pizza! En bussola beställde jag som innehåller skinka, bacon, lök och tsatsiki. Munnen vattnas... Åh. Minns ni den söte pojk som spelade Tsatsiki. Han var ju urgullig. Undra vad han gör nu förtiden.
Pizzan är här. Hej då.

A midsummer nightsdream.. two nights ago


Bild: style.com

Midsommar var för två dagar sen och vädret var väl helt ok. Om vädergudinnan varit lite vänligare och gett oss lite mer sol hade jag helst sett ut som en av Sonia Rykiels varelser från hennes vår kollektion. Hennes stil är väldigt art nouveau i just den kollektionen och jag älskar det. Kreationerna ovan får mig att tänka på Alphonse Mucha, den mest kände konstnären inom art nouveau. Kvinnorna i hans målningar var väldigt sensuella med en hint av förförisk oskuldhet precis som Rykiels modeller.

Tillbaka till midsommarn. Jag hade riktigt roligt om jag ska summa upp hela kvällen. Jag egentligen inte så jätte entusiastisk över att över huvud taget lämna huset. En hemmakväll var planerad pågrund av förskylningen men min vän ringer och säger att jag har en timme på mig att bli klar. Riktigt riktigt nära var jag på att säga nej, fast det var ju midsommar så varför inte. Och tur det. Spriten flödade och människorna var alla söta och rara. Vid tre var det dags att dra hem och vi gick en väldigt lång väg mitt ute i landet kändes det som. Solen var på väg upp, kyligt var det men så himla vackert. Vad glad jag blev till slut när jag såg taxin, var lite trött på att vara frusen.
Jag hade gärna visat en bild men ingen blev tagen på mig. Jag förstår inte varför. Jag gömde mig inte från kameran. Åtminstone har jag minnena ;D

skip to my lou


Bild: vet inte, fråga inte

Fin fin bild och kläderna ser ju såå snygga på henne men självklart hade man själv gått runt i vardagen med likande kläder och accessoarer kanske hade det inte sett lika förtrollande ut ...


blue lightBild: Ali Michael fotad av Paolo Roversi
(som är onekligt min favorit fotograf för stunden)Min kropp är helt sliten efter denna veckans arbete. Fötterna värker och benen kan knappt hålla mig uppe. Men annars mår jag bra.


tranquilizeBild: Kate Orne

Jag har tagit en lång semester från blogg men nu är jag tillbaks. Skattjakten, karnevalen, studenten och balen tog all min tid och energi.  Tycktes aldrig ha någon minut över för att sätta mig vid datorn göra annat än att chatta med vänner. Men idag, några timmar innan jobbet börja, kände jag att det var på tiden jag skrev ett inlägg.

Sover alla bra? Jag har inte kunnat sova ut förra veckan. Jag vaknar tusen gånger, det är tusen år innan jag somnar om, känner mig aldrig riktigt bekväm men allt kan ha att göra med min sjukdom. Jag har varit krasslig i halsen ett par veckor och i fredags blev jag riktigt förkyld. Snart blir det tedags tillsammans med ett glas vatten och en alvedon.

P.S. Jag har äntligen läst Stolthet & Fördom på engelska! Boken är helt underbar. Och jag rekommenderar den varmt. Men den som inte är van vid det engelska språket bör välja den svenska. Även jag hade ibland svårt att komma in i rytmen och hänga med, 1800-tals engelska är inte lätt. En vecka tog det att läsa ut. Det var mer än planerat. Jag är van vid att läsa ut böcker efter tre dagar.
Nästa bok ligger redan i väntan på att bli läst. Atonement av Ian McEwan.

RSS 2.0