morbidPamela Love har varit stor inspiration och jag har velat skriva om henne ett tag, vet inte varför jag väntade så här länge. Hon förtjänar ett inlägg på min blogg i alla fall.
Vem är Pamela Love då? Dotter till en ortoped och barnbarn till en tandläkare, kom Pamelas kärlek som en självklarhet ..? Ärligt talat vet jag inte hur hon kanaliserad denna bizarra fascination av ben och tänder till morbida guldsmycken. Jag upptäckte hennes första gången när jag såg armbandet ovan på Julia Restoin-Roitfelds arm. Den råa stilen i smyckena hon skapar får mig att vilja sälja hälften av allt jag äger för att kunna köpa allt jag kan av hennes kreationer. Tyvärr kan jag ju inte gör det och istället ska jag spara ihop pengar så jag kan kalla denna för min egen. 

Den sista bilden är lånad av söta Kajsa. Hon var i Stockholm och köpte dessa ursnygga smycken inne på H&M. Inget kommer hindra mig från att rusa in i H&M och spana efter dem eller liknande.

Det är många bloggare som skrivit om året som gick, men jag hann inte med det och inte heller ville jag. Det hade endast påminnt mig om hur roligt mitt liv var det första halvåret och hur tråkigt det varit de senaste månaderna.
Hoppas alla hade en smidig & snygg övergång till det nya året

Kommentarer
Postat av: BILLIE

tack så jätte mycket! Vilka grymma smycken, ska nog kika in på h&m nånting

2009-01-04 @ 15:28:46
URL: http://trashpower.blogspot.com
Postat av: kajsa

Oh, jag gjorde precis idag ett till inlägg om broscherna. jag köpte ju två och har nu pillat sönder ett av dem och gjort örhängen! Kolla kolla så får du se. Och om du är boende i Sthlm, kika in på H&M på Götgatan för det var där jag köpte både halsbandet och broscherna! Och nu gjorde du mig lite besatt av att äga något från pamela Love också.. oii. Kram fino

2009-01-04 @ 16:28:57
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: elin

snygg var hoN!

2009-01-04 @ 19:50:56
URL: http://elinwahlberg.blogg.se/
Postat av: SEX AND THE CITTY

Skelett-trenden är på stadig ingång.

2009-01-05 @ 00:16:35
URL: http://sexandthecitty.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej svejs!Hoppas att allt är bra med dig! Vilken härlig och personlig blogg du har, rikitgt fin!Jag önskar dig en underbar vecka!

Kram!

2009-01-05 @ 13:43:01
URL: http://lifebyanna.blogg.se/
Postat av: mango

åh va grymt det där halsbandet var! känns lite svårt att hitta det på hm nu kanske , mjau!

2009-01-06 @ 14:04:40
URL: http://mango.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0