the big A

Första bilden har jag lånad av fashionflash. Tidig är Alexander Wang med sin pre-fall kollektion och självklart gör han ingen besviken. Bortsett från att han är begåvad och kreativ så är han även ambitös som ingen annan. Han har kommit väldigt långt det senaste året, från okänd designer till en etablerad designer med en egen look. För många tar det flera år innan de ens får sitt namn skrivet i en tidning och inte mindre ett eget företag.
Tillbaka till kollektionen. Jag gillar allt med den; den bleka och väldigt fattiga till obefintliga kulöra existensen, de stilrena och smart skurna kanter och veck. Jag kan inte låta bli att undra om herr Wang blivit influerad av svensk mode. Hans kollektion påminner om stora svenska märken som Acne, Filippa K, Whyred osv. Till och med modellen ser ju nordiskt ut, om inte svensk. Intressant tanke dock. Tvivlar på att det stör någon, inte mig alla fall. Han för ändå något nytt till många av plaggen, 'en sexig touch' (som han själv anser) och en första glimt på vad som kan bli nästa års stora mode; cykelbyxorna. Vad jag tycker om dem, har jag inte bestämt mig än. Det är ju inte en väldigt versibelt plagg som alla kan använda.. det funkar på modellen vilket som. Vi får se om de svenska flickorna vågar på sig the maybe trend.

Och den nedersta klänning tyckte jag hade varit den perfekta nyårsklänningen för mig. En avlägsen dröm minst sagt, men en dröm dock. Love it, Love it, Love it!
Tycker ni min blogg blivit tråkig? Jag kan ju inte säga att jag varit en engagerad bloggare och lite tid har jag haft över för att blogga. De senaste veckorna har jag tyckt bloggen tråkig och definitivt inte skoj. Borde jag ta en paus och göra en suverän comeback? Eller vänta tills stormen är över?

Grattis igen till min bästa vän Rose, Red Rose, Rizz, Tiny Rizz eller vad det Rose. Ja, hon är en snygging med många namn som kommer alltid att vara bebisen i gänget.

Kommentarer
Postat av: jennifer,

nej, din blogg är långt ifrån tråkig.

älskar den tredje & fjärde looken. så snyggt.

2008-12-18 @ 19:20:45
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
Postat av: Sascha

Nej nicole du skriver sjukt bra och inspirerad, din blogg är perfekt för den är Du. :) Liksom kan höra dig prata när jag läser den, om du fattar vad jag menar.

Ja grattis rosa, vår bebis! hihi

2008-12-19 @ 07:16:34
Postat av: Anonym

Snyggt ja

2008-12-22 @ 20:29:34
URL: http://noircommedujais.blogspot.com
Postat av: Emily

Svar: Aa okej, jag har faktiskt inte kollat på Star Trek mycket alls, råkade bara se på internet att han gjorde det:P hehe.

2008-12-23 @ 19:13:32
URL: http://kaerlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0