New Shoes



Bild: ...?!

Jag har, eller egenligen päronen, köpt allt jag behöver till både studenten och balen. Vilken lättnad. Allt från klänningarna till skorna. Det sista köptes idag, ett par skor från vagabond. Silvriga ballerinor, urgulliga är dem. Igår köpte jag även ett par andra till balen, de var också silvriga men klack.

Bortsett från shopping har jag även klippt håret och fått det stylat av en riktigt trevlig kille. Det vara bara topparna som klipptes till, så ingen behöver oroa sig. Ingen vill att jag ska kapa av håret. Men jag är så himla trött på det, vill ha en drastisk förändring.

Kom att tänka på denna låten ;)

lay me down


Bild: Sandra Freij/Lundlund

Om jag hade fått välja hade min sommar sett ut så där. Liggandes i strand. Istället blir jag instängd på grund av jobbet.



Onsdagen var ju nog den bästa dagen hittils år 2008. Sol, alkohol och hundratals människor gjorde dagen till den bästa utan tvekan. Jag ser definitivt framemot flera sådana dagar.

flower child



Bild: Sasha Pivovarova fotad av Paolo Roversi

Imorrn är jag ett blomster barn .. usch, det låter bättre på engelska. Ska vara hippie en hel dag och sprida fred och kärlek till alla jag möter! Längtar!!

iceberry


Bild: Julia Dunstall i Viceland.com

Tillbaka. Efter en tuff helg tycks allt lugnat ner sig. Jag är på bättre humör och jag har knappt någon läxa.

Har varit uppe sedan åtta och gjort i princip ingenting. Bara vilat, som jag verkligen behövt göra. Måste ladda upp inför på onsdag då det är skattjakt, en tradition för studenter i min stad. Alla klär ut sig, suefter ledtrådar. Vad skoj det kommer bli. Min grupp kommer vara hippies :P

Känner suget för muffins.. tillsammans med lite grön te?

What's the point?

Vissa dagar suger verkligen som denna. Bortsett från allt det tunga arbete man gjort under dagen. Kommer man hem och vill bara ta det lugnt men nej. Varför har folk så låga förväntningar på en? Är det ens värt att motbevisa dem?Jag är trött på det. Jag vill lämna den hålan och aldrig komma tillbaka.

Klingan

Var precis inne på Elin Klings blogg och kikade. I detta inlägg har hon lagt ut bilder på sig själv tillsammans med Ed och Penn från Gossip Girl. Det första som rusade genom kroppen var ren avundsjuka. Sedan märker jag den sjukaste och bästa minnen någonsin på Elin i en av bilderna. Hon klär sig hur snyggt som helst och hon är inte rädd för att se dum ut. Den bruden är bara för härlig!

Ps. Jag är äntligen klar med abstrakt expressionism arbetet!! Tack gode gud!

IIII

image33
Bild: Wendy Bevan

Ok. Jag har haft en ganska normal dag idag, inget out of the ordinary har hänt. Vanliga lektioner. Det visade sig att jag fick Vg i religion som slutbetyg. Känns bra på tanke att jag inte gjort alla uppgifter, men arbetena jag hade lämnat in var på Vg-Mvg. Aspen och jag skulle egentligen stannat uppe på fjärde våningen för att framkalla och kopiera till foto A. Tyvärr var salen stängd så vi tog en runda i stan, frös lite, blåste lite bubblor och sen åkte vi hem. Dagarna blir bara segare och segare ju närmre man kommer slutet..
Satt precis framför sy maskinen. Har sytt klart ett linne och jag har bara en klänning kvar. Jag klippte ut överdelen som blir något korsett liknade så jag får väl börja så på den strax. Funderar att istället skriva klart arbetet jag nämde igår. Behöver endast skriva om Jackson Pollock och Mark Rothko. Och sen är jag done! (svenskaarbeten har jag också kvar. Orkar inte)

knalligt gött

image31












Sköna härliga färger. Jag vill så gärna ha knalliga skor. Men vilka? Klackar, flats? Och vilken färg? En knallig blå? Jag kan inte bestämma mig.

Sängen väntar.

oordinary day


image30

Bild: George Katsanakis

Jag blir så irriterad på vädret! Kan det inte vara lite mer pålitligt? Det skiftar ju flera gånger om dagen, man behöver nästan en vandrade garderob med sig dygnet runt. Förhoppningsvis blir det varmt igen och korsa fingrarna att det håller sig. Till ett annat ämne; skolan. Idag hade vi läsförståelse i engelska. Jag behövde inte ens anstränga mig. Vet ju redan att jag får mvg ... Självsäker eller bara självmedveten? ;)

Plugg står nästa på schemat. Idag kanske jag blir klar med abstrakt expressionism-arbetet jag började på igår.

coco


image32

Vad kan Coco Rocha inte göra?



Idag var det en lång dag i skolan med kasst väder. Jag kom hem sent också och började kanske inte genast med plugg men jag fick ganska mycket gjort ändå. Jag fick inte mycket sömn natten till idag och hoppas på mer denna natt, som tur har jag även sovmorgon imorrn. Sov gott allesammans.

Sweet stuff

image28
Bild: Luella's Shop

Jag har sötsuget för Luella kläder, framför allt denna klänning och tee. Vilken dröm att äga dem. Istället får jag tycka synd om mig själv för att jag inte har råd till dem.. Livet kan vara grymt ibland.

a grey day


Alla mina helger börjar nu med att jag vaknar ska på toa och träffar mamma i hallen på väg ut med hunden. Och jag hänger med. Det är faktiskt riktigt uppiggande att gå ut så tidigt och andas in den friska morgonluften. Fult väder har det varit resten av dagen i skåne.. solen kommer kanske fram till nästa vecka.

tråkigt tråkigt har jag. ska nog pyssla med bloggen om jag listar ut hur den funkar.

ett för maja

image27
Bild: Le Ballon Rouge

Glömde helt och hållet att nämna lilla söta lilla maja som fyller år idag. Grattis! Nu är vi lika gamla igen ;)

........

image26
Bild: ...?

Efter allt skrattande och fnitter (samt hårt arbete) känner mig lat så det blir en lista, lånad av kill my shades

Favoritfärg: Gillar de mesta just nu.
Vad hittar du på en regnig sommardag: tittar på film, äter onyttigt.
Vilken är din favoritoutfit: en enkel söt klänning
Senaste film du såg: Big Fish. Har velat se den så länge och den var bra. Jag hade kanske lite för höga förhoppningar
Favoritdrink: Iskallt vatten
Favoritdoft: nytvättat. annars chanel no 5
Läser: Bra böcker och bra tidningar
Drömresmål: Normandie. Den vackraste platsen på jorden just nu
Hur vill du bo: I ett litet och ljust hus vid kusten
Stjärntecken: Oxen
Favoritaffär: Topshop.
Dagens sämsta: Valde fel skor för dagens alla rörelser
Vad behöver du mest just nu? sömn
Dagens låt: Jack Peñate - Have I been a fool
Vad samlar du på: Vet inte... klänningar?

Valentine


image25
Bilder: Elle June '08

Åh, vilka härliga bilder. Valentine Fillol-Cordier i amerikanska Elle.
Mer behöver jag inte säga.

Waiting

image23
Bild: laredoute.se

Jag väntar på dessa skorna. Längtar tills de sitter där de hör hemma. På mina fötter! Jag funderar på att beställa ett par svarta också, nej, jag ska beställa. Det hade inte varit dumt att ha ett par i svart och ett annat i brunt.



hej hej hej igen ... vad har hänt idag? inte mycket skulle jag väl säga. Kommer inte riktigt ihåg hur dagen gått. Jo, det började med mig ungefär tio min försent till religionslektion. Hade prov idag som jag kanske skulle pluggat lite mer på, det gick ju sådär. Sedan hade jag tid hos läkaren vid 13.30 (trodde jag) så Ellen höll mig sällskap fram tills dess, vi fikade och snackade som vanligt. När vi satt och väntade på att klockan skulle slå 13.30 kom Jonte, Hannes och Robin och slog sig ner hos oss. Robin var med en liten olycka när killarna kastat frisbee. DEt slutade med iaf ett stort rev vid vänster lår. Stackarn gick så konstigt för att försöka dölja det. Sedan sa alla adjö och jag gick upp till mottagningen. Jag var sen. Skulle egentligen ha varit där 13.15 men men jag väntade fem min innan min tur. Jag fick en spruta i armen och satan vad det gjorde ont!! Detta var spruta nr 2. One to go. Med en öm arm tog jag mig hem, laga mat och nu sitter jag här.
Det visa sig ändå vara en ganska händelserik dag trots allt. Vad händer hos er?

Oh Jacqueline I know




Den här låten har spelats i mitt huvud hela dagen. Riktigt skön en den. The Coral är en mina favorit band som endast gör grymma låtar .. så passa på att lyssna. Plus att det tog mig evigheter att lista ut hur jag skulle lägga in videon i bloggen! Enjoy.

Nostalgi


image22
Bild: Nylon?

Har frysit hela dagen! Precis när jag börjat vänja mig vid värmen så sveper kylan in över landet. Jag påminns av vädret i England. Toppen. Jaja, det går att värma sig. Drick te just nu och det borde göra suset. 
 
Plugg gäller än men snart är allt det över. Bara tjugo-något dagar kvar tills student. Sjukt, helt sjukt hur tiden flyger iväg så snabbt. Minns fortfarande första dagen i gymnasiet som om det vore igår. Jag var nervös eftersom jag kände ingen och jag var till och med sen! Och sedan minns jag den söta lilla flickan vid namn Viktoria som satt bredvid mig.Gud, vad jag kommer sakna dig efter studenten ..
Och resten utav klassen också! Jag har ju den bästa klassen någonsin. Eller så känns det de flesta dagarna i alla fall. Vad tråkigt att lämna alla. Hälften av klassen kommer man inte träffa igen :(

Chilly Weather


image21
Bild: Garance Dore/Un Fille Comme Moi

Idag är det lite kyligare väder och tjejens kläder ovan hade passat perfekt. Blir så sugen på att börja shoppa varje gång jag ser en snygg outfit.



Ska snart till läkaren. Har tid kl 13.00 så det blir ingen skola för mig. Jag har ju annars en lektion just idag. Känns skönt att kunna stanna hem en dag från skolan. Jag har varit så skoltrött på sistone plus att jag är små sjuk idag också.
När jag kommer hem blir det matlagning för min del, säkert kyckling med ris och créme fraichesås (min favorit rätt).

The Boy Named Roy

image20
Bilder: Roy Lichtensteins verk sammanfogade av mig

Av alla popkonstnärer tycker jag bäst om Roy Lichtenstein, mer än Andy Warhol. Hans kitschiga bilder hade jag velat klädde mina väggar.

bubbles


image19
Bild: vet ej

Är nyss hemkommen och mina stackars fötter mår inte så bra. Jag hade inte särkilt bekväma skor idag.
Min dag började med att jag försovit mig och kom 40min försent till lektionen. Jag måste verkligen lära mig att komma upp i tid på morgorna. Praktiskt taget vart enda dag de senaste tre åren har jag kommit försent till varje morgonlektion! Det är ett problem men vet inte om jag orkar ändå på det. Själv så har jag inget emot att gå upp lite senare.
I alla fall, efter lektion skyndade jag, Vicky och Ellen ner till McDonalds för att hinna med frukosten. Vi fyllde våra tomma magar och fortsatte sedan med en promenad i centrum. Jag köpte också såpbubblor, en fotografering, som var populära bland vännerna! Det blev några riktigt bra bilder och ett intressant samtals ämne ;).
Jag kom vid halv ett tror jag och fann ett avi till adresserat till mig. Fattade direkt att det var min marc jacobs totebag som var äntligen framme. Ringde upp Lalle som följde med mig och hämta den. Passade på att fota henne då jag ändå hade kameran med mig.

Ska börja plugga strax men funderar om jag ska äta något eller om jag väntar tills mamma kommer hem och lagar mat.. Äter jag innan så blir det inget nyttigt jag slänger in mig.. Får se.


Miu Miu


image18
Bild: Miu Miu

Söta, vackra och inspirerande Julia Restoin-Roitfeld för Miu Mius vårkampanj.



Min koncentrationsnivå är inte särkilt hög just nu.. Som sagt har jag pluggat hela dagen och just nu är skriver jag en svenska novell om kärlek som dör ut. Svårt är det för att säga det minsta. Hur ska man kunna skriva om något man aldrig upplevt själv? Jag är inte lika fantasifull som jag en gång var.

Chloé and shoes


image18
Bild: Netaporter

Sitter och tänker på hur min studentklänning ska se ut. Tror den blir något liknade Chloé klänningen ovan, en aning mer vippigare. Kanske blommigt? Med ett par röda skor. Jag ska sy klänningen själv med min brillans nya symaskin som jag inte använt än. Önskar verkligen att jag hade tid till det just nu..

Dali's pods

image16
Bild: www.thecrazyaustralian.com

Haha. Hittade bilden när jag sökte i google. Det är en modernversion av Salvador Dalis mest kända verk The Persistence of Memory. Den representerar väl bättre vårt samhälle än de gamla uren ... eller? Intressant är den.

tired

image15
Bild: av Louise Enhörning

Igår var så himla roligt. Det började med en konfirmation ute i det fria. Där efter hem till min kära Rosas stora trädgård där vi alla satt, åt och drack hela dagen. Bara massa skoj. Solen lyste stark och jag fick efterlängtad färg på kroppen. Det var på tiden. Allt i allt; den bästa dagen än så länge.

Idag har inte heller varit jätte dum. En tidig promenad med mamma och hunden. Men halva dagen har jag redan gett till plugget. OCh tyvärr går resten till det också. Är riktigt trött efter allt plugg.

Hoppas ni andra haft en trevlig helg.

Vogue Italia

image14
Bilder: av Paolo Roversi

Vackra bilder i mars månadens italienska vouge 2008. Han är en åtkommande fotograf hos tidningen och som tar om och om igen magiska bilder som dessa.



Dessa senaste dagarna har jag inte hunnit blogga överhuvudtaget. Har haft hur mycket som helst i skolan och än är det inte över. Måste göra tonviss att läxor, arbeten osv tills studenten. Och jag ser inte fram emot det. Jag är inte en plugghäst och har svårt att sätta mig ner och plugga. För se om jag kan stå ut de sista veckorna.

Idag har varit en tröttsam dag. Började kl 8.00. Var sen första lektionen som är fyra timmar lång! Sedan blev det en promenad in till centrum där vi hade nästa lektion. Och som tur blev det fotografering ute i det sköna vädret. Men idag kände jag att det var lite för varmt. Kroppen har ännu inte hunnit vänja sig vid värmen. Är vilket som glad att vi har sol. Träffade vänner, lärde Ellen lite spanska över fika och sedan en jätte het bussresa hemmåt.
A good day. Men mina stackars fötter är ömma och behöver ett fotbad.

Imorgon blir det konfirmation för bästa väns lillebror. Trevligt blir självklart. För se om jag orkar med grillning med vänner på kvällen. Förnuftet säger att jag borde stanna hemma istället ...

Studentpresent


image13image12

Student presenten från mina föräldrar var en symaskin!!!!!!!!!! En Janome DC3050 som gör allt möjligt och syr på vad som helst! Tack, tack och tusen tack igen mamma och pappa. Älskar er.
Är så sugen att börja använda den men jag är för upptagen med plugg :(
I'm happy!! Min första egna symaskin...

trött trött trött


Jag orkar inte.. tre timmar har gått och jag har fortfarande inte fått något gjort!! AAAAAARRRGGGHHH!!!!!!!!! Hoppas ni andra pluggare har haft lite mer framgång.

Det är dags att sova, lite sömn kanske gör mig bra...? Sov gott allesammans.

irriterad.


Vad är det för fel på mig?! Jag har suttit vid datorn i två timmar för att skriva ett kulturhistoria-arbete och det enda jag skrivit är en ynka mening! Ska det verkligen vara så svårt att plugga? Vet inte.. herregud, även jag är less på mig själv. I really suck right now ...




image11
bild: www.style.com

Den stilen körde jag med idag utan brillorna tyvärr. Fast med min egen twist på det självklart... Luellas vår kollektion har definitivt inspirerat mig denna vår. Så fort bilderna på visning kom ut blev alla helt galet kära i Luella! Även jag... Det blir väl ett helt inlägg med kläder från kollektionen någon gång snart. Eller kanske inte, det är ju liksom redan gjort.

Ska försöka plugga nu. Önska mig lycka till .. Behöver det.

:D

image10
Bild: Never Ending Legs

Idag har det varit helt fantastiskt väder! Man känner, ser och hör att sommaren är här. Skolan var lite dryg men jag hade roligt med tjejerna, de enda då som var på textillektionen. Det var jag, Issa, Mette och Säära. Alla var så himla flummiga. Framförallt Mette! Gud, den tjejen har ett sinne för snuskiga och sjuka saker. Jag gillar dig ändå :P. Hon hade terroriserat ankor igår! HAha. Hoppas imorgon blir lika skoj. Och  ja Sara, krya på dig.
Det blir nog mycket plugg nu på eftermiddagen, har några arbeten som ska lämnas in. buhu. Det är på tiden i alla fall, det har gått tre veckor sen sist jag plugga...



Fick en tidig studentpresent idag från mina föräldrar!! Ska dela med mig en bild. Har mycket att göra idag, så ni får säkert se imorgon. Jag är så sjukt glad!!!!!!!!! Tack, mamma och pappa! Älskar er så mycket mer nu. Skämt. Har alltid älskat er så mycket det går.

P.S. Jag saknar my crew. Har inte snackat med er på ett tag. Ska ringa. Lovar.

Lou Lou


image9
Lou Doillon (hittade den i någon blogg, minns ej vilken)

Den här tjejen är så himla söt! Hon ser vårig ut på alla sätt. Om man bort ser från det blommiga så har hon så härligt hår! Idag hade jag gärna sett ut som hon.

Civiliserade?

Vad har hänt med världen?
Jag var precis i mathandeln. Skulle köpa kyckling till middagen. Jag ställde mig i världens längsta kö som tycktes bli längre och längre. Efter fem minuter, och än hade jag inte nått kassan,  jag märkte att en utländsk man gick fram till kassan och ville lämna tillbaka en produkt han inte var nöjd (har jag för mig åtminstone). Kön stod stilla medan försäljerskan/kassörskan försökte hjälpa mannen som då trängt sig före alla andra. Han pratade inte värst bra svenska heller och man försökte så gott som möjligt att förstå honom. Han upprepade samma tjat, höjde rösten ett snäpp och alla stirrar häpna över att man vågde skämma ut sig själv så där. Till slut, utan någon framgång med mannen, fortsatte kassörskan med sitt jobb och kön började röra på sig igen. Mannen var inte särkilt glad över att bli bipasserad och ignorerad trots att man försökt hjälpa honom. Istället för att ställa sig vid sidan och vänta tills någon hjälpande hand kommer började han skrika på kassörskan, hotade med att ringa polisen och vid en stund även klättra över disken. Vid det här lagret fick samlades alla affärens arbetare runt honom och försökte tvinga ut honom. Han vägrade och gav ännu mer liv ifrån sig. En annan man som kanske var en bekant, han pratade i alla fall samma språk som den förste mannen, sa att han skulle ta hand om mannen. Alla gick till sina platser och kön rörde på sig åter igen.

Jag som trodde jag bodde i ett civiliserat samhället blir ständigt förvånad över vart enda chockande sak. En liten insident där en man ett litet problem och kunde inte kontrollera sig själv var tvungen att gå så långt. Vad hade han gjort om man hade ringt polisen? Han hade väl blivit förhörd och varnad. Men sen när han ska förklara för sin familj vad som hänt. Hur skulle han förklarat det?
Jag blir så arg och frustrerad att sådana saker ska hända. Jag vet, det finns mycket större problem i världen men tänkt, om någon så obetydligt sker hur ska man kunna stop de andra mycket mer värre?
Har ni några åsikter? Skriv gärna.


Lucy in the sky with diamonds

image8
Bild: lånad från Emma Nygren blogg (tror jag) annars hittar man bildern i lundlund.

Är nyss hemkommen från skolan. Bara ännu en dag i det "spännande" liv jag lever.
Imorse ville jag verkligen ligga kvar i sängen och skippa den enda lektionen jag hade från kl 8.25 idag. Jag hade vaknat i tid men tänkte bara fem minuter till. Och självklart somnade jag och vaknade precis innan lektionen började. Så jag var 30 minuter försenad till arbetslivlektionen. Idag fick vi lära oss, eller repetera, hjärt-lugnräddning. Skoj var det. Vi skulle till och med låtsas ringa ambulansen osv. Gud vad tror man var efter två minuters HLR! Vid lektionens slut fick alla kompetenskort för hjärt-lugnräddning.
Efter lektionen blev det lite frukost i McDonalds med Vicky, Elin och Ellen. Jag har altlid roligt med dem tjejerna. Vi sitter och skrattar i princip hela tiden. Vicky hade iaf lite killproblem så det blev lite prat om just killar.
Strax blir det matlagning. Alla som känner mig vet redan vad det är jag ska laga. Tyvärr, men jag kan inte låta bli. Kyckling med ris och créme fraiche sås är bara så himla gott!!!!



Funderar på att ändra utseendet på min blogg. Problemet är att jag vet inte hur man gör. Jag förstår mig inte på kodmallarna. Jag som trodde jag var mer teknisk av mig. Vad tycker ni? Uppfräschning eller det vanliga?

Lanvin hearts Acne Jeans

image7

Det ryktades ett tag om det och för någon vecka sen bekräftade Alber Elbaz, chefsdesigner för Lanvin, att ett samarbete inletts mellan de två modeföretagen. - What kind of jeans can I bring that will be a Lanvin jean and Acne spirit infused in one? Alber Elbaz.
Jeans kollektionen med olika modeller planeras att lanseras år 2009.

Jag ser verkligen fram att se resultatet. Förhoppningsvis är det inget annat än fantastiskt, jag förväntar mig inget mindre från monsieur Elbaz.

Isle of Her



image6
Bild: Marcus Ohlsson/Lundlund

Idag är en ny dag. Solen skiner, luften är varm och det blåser lätt. En härlig dag minst sagt. Jag sov till tio ungefär, första gången på ett bra tag. På sistone har jag inte kunnat sova riktigt, varför vet jag ej.
Rastade hunden med mamma och lillebror. Nu funderar jag på att plugga lite kulturhistoria.. nja, orkar jag? Kanske senare idag.




Skål

image5
Bild: Cobrasnake

Skål för den underbara Elin som jag egentligen borde var hemma hos. Hon firar sin födelsedag idag. Sjuka lilla jag är tvungen att sitta hemma. Love ya too.


Feeling Blue


Det blev en tidig morgon idag. Mer exakt så började min 7.30 när morsan väcker mig med frukost i sängen. Ingen dålig start på dagen ;). Några timmar senare befinner jag mig i Malmö, i Svågertorp för att handla tyg till min balklänning. Jag hade verkligen sett fram emot det. I tygaffärer känner jag mig alltid som ett barn i en gosidaffär men nej, istället var hängig och seg. Definitivt inte på humör att shoppa. (Olikt mig att inte gilla shopping). Vilket som, fann jag åtminstone tyg till balklänningen. 
Efter allt "storhandlande" svängde vi förbi LTH för att hälsa på storebror. Han verkade vara upptagen med pluggandet och ätandet så det blev ett snabbt hej och adjö och plötslig satt jag sovandes i bilen på väg hem.

Jag är inte så kry. Allt för svag är jag, ihopkrupen eftersom jag fryser och lite av en huvudvärk har jag också. Stackars mig. Det värsta är att ingen te finns i hela lägenheten. Inget, nada! En tur till affären får det bli imorgon bitti.

image6

Bild: Garance Doré/Un fille comme moi

När ska sommaren komma? Jag väntar än..


Student 08

image4
Att hitta den perfekta studentklänning är svårare än vad folk tror.
Man har en bild i huvudet över hur den ska se ut och man nöjer sig inte för något mindre. Hittar man inte klänningen man föreställt sig, duger ingen annan.

Jag i alla fall spanat in dessa två klänningar. Tyvärr finns Miss Sixty klänningen i en affär i min stad och därför bestämde jag att inte beställa den.
(Vem vill gå runt med samma klänning som minst fyra andra tjejer på ens student?) Inte jag.


in L.O.V.E

image2
Häromdagen la jag bud på denna fina sak på tradera. Och jag vann! En Marc Jacobs tote bag till min inte-så-imponerande samling av väskor är precis det jag behöver. Nästa vecka är den förhoppningsvis i mina armar.
Längtar!


Bienvenida a Tijuana

hej.. vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Nicole heter jag och detta är min blogg. Bor i en liten stad i härliga Skåne. Jag kommer att skriva om allt som är viktigt för mig; allt från mode och musik till mina vänner och familj.

Idag händer inte mycket. Fördriver tiden med allt klickande i jakt efter den perfekta studentklänning. Jag beställde en klänning från laredoute.se men jag ångrade mig, lägger ut en bild nästa gång. Än så länge fortsätter jakten.
Känner mig lite ensam :( ... Inga vänner inom räckhåll, ingen som hör av sig. Vart är alla? Jag får nog plocka upp telefonen själv och börja ringa.

En vårig bild i äran för all sol vi fått på sistone.
image1
Bild: Jason Nosito


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0