***********


Vår hos Topshop.

Så här vill jag att min vår och sommar ska se ut.. fylld med färg och mönster! Denna vintern har varit så färglös och grå, inte undra på att man längtar efter en färgexplosion.

Sitter även och tittar på Lilla huset på prärien (dansk tv). Söta blommiga klänningar i pastelliga färger under sommarhettan som skymtas ute i naturen. Underbart.

Kommentarer
Postat av: Miriam

tack så hemskt mycket!! du är så himmla snäll hah :) jag blir helt varm när du skrev kommentaren. tacktacktack sötis.

...jo fotografering är något jag brinner för, just de där två bilderna togs när jag höll på att byta om, jag tänkte att de såg så annorlunda ut om man jämför med allt annat jag fotar. dock blev jag inte helt nöjd...men det gör inget! jag vet ju att jag kommer bli bättre och våga mer saker med tiden.

massa kärlek till dig

2009-01-15 @ 09:06:38
URL: http://wedgeheel.blogg.se/
Postat av: Miriam

måste sägaa att jag bara älskar din header..speciellt de där tre bilderna till höger

2009-01-15 @ 09:07:30
URL: http://wedgeheel.blogg.se/
Postat av: kajsa

Jag tycker tvärtom att vintern hittills varit ovanligt färgglad. Men sen är jag kanske lite romantiserande just nu också?

2009-01-15 @ 21:51:46
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: kajsa

Jag använder mig utav vilket pappers som helst egentligen när jag ritar och en helt vanlig svart tuschpenna fungerar utmärkt. Men jag tycker mest om att rita på lite tjockare papper med struktur i som inte suger upp sååå mycket av färgen. Vanligen är det en svart penna av olika sorter som jag ritar med men just nu experimenterar jag med lite olika gråa/svarta nyanser och storlekar.

2009-01-15 @ 22:08:01
URL: http://aenigma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0